Vil du være synlig for sejlere?

Det er muligt at annoncere på keepsailing.net inden for visse rammer som du kan læse mere om her. Hvis du er interesseret i at skabe mere salg kan du kontakte os på info@keepsailing.net eller ringe til Jesper Ruben Hansen på 21 27 98 80 og få en snak om mulighederne.

Rammerne

For at sikre brugeroplevelsen på keepsailing, har vi valgt at annoncer skal integreres som en naturlig del af vores design. Det betyder at vi ikke har plads til så mange annoncører på samme tid, til gengæld vil du som annoncør blive præsenteret på en meget mere elegant måde, som skaber tillid fra brugerne, sammen med naturligvis en bedre eksponering.

Da dine annoncer vil være en integreret del af oplevelsen, betyder det også at vi kun optager annoncører som tilbyder et relevant og sobert produkt for vores brugere. Det betyder i praksis at du skal udbyde produkter eller ydelser som er relevante for danske sejlere. Det kan være maritimt udstyr, motorservice, sejl, sejlertøj, kurser etc. Til gengæld ved du at din annonce kun bliver vist til brugere som har en ægte interesse i det du sælger.

Muligheder

Vi har en række muligheder for annoncering på web-sitet, men også i det populære KEEP SAILING Magasin der sendes ud til vore mange brugere, men som også læses flittigt af mange andre sejlere.

Kontakt os for en uforpligtende snak og få tilsendt vores aktuelle medieinformation.

Send email Ring 21 27 98 80

© Copyright 2015 KEEPSAILING Denmark Annoncørinformation Om www.keepsailing.net